népvándorlás és ami mögötte van

Migránsfigyelő

10 idézet Ferenc pápától bevándorlás-ügyben

A Római Katolikus Egyház feje egyértelműen szívén viseli a bevándorlók ügyét. Ferenc pápa szinte minden adandó lehetőséget megragad, hogy hangoztassa a véleményét, amellyel sokan még Olaszországban sem értenek egyet.

Tovább olvasom

"Európa megtelt, nincs több hely" - dániai magyar a bevándorlásról

Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk a dániai migránshelyzettel és a bevándorlás-ellenes kampányokkal. Cikkeink kapcsán egyik Dániában élő olvasónk (nickname: Navarone) hívta fel a figyelmünket az ottani helyzetre.

Tovább olvasom

5 bevándorlás-ellenes kampány, amikhez képest Orbán kispályás

Hatalmas felháborodást kavart ország és európaszerte a magyar kormány által indított bevándorlásügyi nemzeti konzultáció. A legtöbb kritika a manipulatív kérdéssort és az offenzív plakátkampányt érte. 

Tovább olvasom

Tarjányi: hatalmasat kaszálnak a migrációval

A biztonságpolitikai szakértő a népvándorlási hullám hátterét elemzi

Tarjányi Péter az ATV Start reggeli műsorában fejtette ki véleményét a a migrációs válságot előidéző folyamatokról és szándékokról. A szakértő a Facebook oldalán is rendszeresen kifejti véleményét a témában:

 

A migráció fő mozgatói és haszonélvezői a háborús övezetek hadurai és az embercsempész csoportok. Hatékonyságuk abban...

Posted by Tarjányi Péter on 2015. július 26.

Oda mennek, ahol több a segély

Az Európába érkező bevándorlókat kiképzik a jogszabályok tekintetében

A migránsokat szállító embercsempészek olyan dokumentumokkal rendelkeznek, amelyek abban segítik a menedékkérőket, hogy összehasonlítsák a különböző nyugati országokban igényelhető segélyeket

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása